TRALALALALATRALALALALATRALALALALATRALALALALA TRALALALALATRALALALALATRALALALALATRALALALALA



Sunday, September 19, 2010

I helgen har jag varit på jakt. Men helgen började med fredagshäng med Lisa. Sen 04.10 på lördagsmorgonen klev jag upp och packade in i bilen och for iväg. Väl framme på campen så packade jag på mig kläder så gav vi oss ut på pass. Var spännande att se hunden på GPS:en och se hur dom sprang osv. Men hunden sprang hit och dit så efter lunchen släppte vi andra hunden men utan resultat. (Resultat = vittring om älg). Sen åt vi god middag med järpgryta med potatis och gele. Mumseli var det.


Sen idag gick vi upp kvart över sex och packade iordning och åt frulle. Jag och pappa åkte upp till ett pass dit man gick gå en bit. Sen släppte de den väldigt bra hunden Attila, kan tillägga att dom andra två hundarna också är väldigt bra men Attila får alltid nys om någon älg men allstå verkade som att det inte var nåån älg där. Han sökte och sökte området men fann inget. På passet vi satt rååkade inte heller någon älg trilla förbi så varken såg älg eller hörde något ståndskall.

Nu har jag iaf blivigt sjukt mycket ivrig att skaffa jaktlicensen eller sån jägarexamen. Ska anmäla mig snarast!
Hade varit sjukt kul att få sitta på sitt pass och spana. Även om jag somnar.. Var roligt i lördags då jag somnade på passet X antal gånger. Jag var så trött när jag hade gått upp innan folk lämnat efterfesterna....


Jag älskar hörselkåporna som man hör extra bra i.

No comments:

Post a Comment