TRALALALALATRALALALALATRALALALALATRALALALALA TRALALALALATRALALALALATRALALALALATRALALALALA



Thursday, October 22, 2009

Onsdag

Tur jag åkte tillbaka hem för jag hade tid hos specialistläkaren på fredag. Sen när jag kom hit hämtade jag glasögonen och sen åkte jag till Carolina! Sen har jag hängt med henne till halv tolv ungefär. Fikat te,kaffe, åt fralla och såg på youtube och tv. Spelade endel gamla godingar som pizzalåten som Carro kallade den...den med Lasse Holm och andra truddeluttar.

Har packat upp nästan all min packning har bara lite lite kvar nu. I morron ska jag skriva på uppgiften, läsa i boken och sen på kalas hos Hanna. Hon fyller ju år idag blir de ju om jag ska vara korrekt.

Jag avslöjade som sagt vad Lisa skulle få av mig så då fick öppna ett jättegott Kusminte med jordgubbesmak. Får åka upp till Bdn och smaka Lisas te nästa gång jag åker hem. Hann inte skicka upp det idag då min rygg är seg och jag långsam som en snigel eller mask. Men i morgon är min avsikt att både Lisa och Julia ska få sina presenter skickade till sig... håll tummarna. Jag har ju inte direkt varit så bra på att få iväg dom. Men hade varit roligt om ni fick era presenter.

No comments:

Post a Comment